Hvor er alle fuglene landet?

Vi er så glade for alle billederne, som vores kunder sender til os. Det er spændende at se, hvor vores glasfugle har fundet sig et kærligt hjem. Send os gerne et billede af dine Glas & Glimt fugle og få dem med i vores “Kunde-galleri”. Tusind tak!

SPÆTMEJSEN

har fundet sig godt til rette hos Susan Durup fra Viborg.

Spætmejsen er en lille fugl med et kraftigt næb og en kort hale – faktisk er den ikke, som navnet antyder, en mejse, men tilhører sin helt egen familie. Og nu er den medlem af endnu én!

Spætmejse – Susan Durup, Viborg

EN NY FLOK

dejlige fugle har flyttet ind hos Elly Blom fra Mariager. Vi håber, de spreder fuglefløjt og god stemning!

Alle vores glasfugle er håndlavede, og derfor er de hver især unikke på sin helt egen måde. Se vores store udvalg, og opdag, hvad der gør hver fugl til noget helt for sig.

Glasfugle – Elly Blom, Mariager

MUSVITTEN

fryder øjet hjemme hos Quynh Doan fra Vodskov. Musvitten er en af de mest almindelige ynglefugle i Danmark, og den kan kendes på sit sorte hoved med hvide kinder og sin sorte “slips” ned over sin gule mave.

Køb din egen musvit og se, hvordan den spreder stemning af forår.

Musvit – Quynh Doan, Vodskov

TRE DEJLIGE GLASFUGLE

skinner smukt i solskinnet i vindueskarmen hos Mette Østergård Schmidt fra Nyborg.

Du kan selv kombinere vores glasfugle i lige præcis de flokke, du ønsker. Vi har 37 forskellige glasfugle, du kan vælge imellem, så bare slå dig løs!

Glasfugle – Mette Østergård Schmidt, Nyborg

SPRED SOMMERSTEMNING

med glasfugle, ligesom  Sussane Malin Jensen fra Blenstrup.

Fugle i alle former og farver byder sommeren velkommen med deres smukke sang  – og der findes ikke noget bedre end at sidde sig helt fortabt i skønheden af de trillende toner.

Glasfugle – Susanne Malin Jensen, Blenstrup

GÆRDESMUTTEN

er flyttet ind hose Mette Vind fra Svanneke. Gærdesmutten er en lille fugl, men trods dens størrelse har den en kraftfuld klang med klare fløjtetoner og smukke triller.

Gærdesmutten bruger sin sang som forsvar mod fjender, og derfor kan den høres året rundt, også om vinteren, hvor den vogter sit territorium mod fjender.

Gærdesmutte – Mette Vind, Svanneke

FUGLEFLØJT I USA

En dompap og en musvit har fløjet over Atlanterhavet for at bosætte sig hos Christy Wiesenhah i Minneapolis. De to udgør et farvestrålende par – dompappen med sine  røde farver, og musvitten med sin gule bug.

Find inspiration til nye farver, og forkæl dig selv med lidt kulør.

Glasfigurer – Christy Wiesenhah, Minneapolis USA

FUGLE I NORGE

Hos Dagrun Revheim fra Lonevåg i Norge er en flok fugle flyttet ind. Vi håber, de spreder meget glæde og sætter huset i højt humør!

Du kan selv dekorere dit hjem med vores store udvalg af glasfigurer – vi har både fugle, høns og sommerfugle, så der er noget til enhver smag.

Glasfugle – Dagrun Revheim, Lonevåg Norge

FLAGSPÆTTE-RELIEF

Vi tilbyder både glasfigurer og relieffer, og en af vores mange fuglerelieffer er flagspætten, der har fået sig en velfortjent plads hjemme hos Bodil Tvedegaard i Skørping. Flagspætten bruger sin trommen til at forsvare sit territorium, og vi er rigtigt glade for, at den nu har fundet sig et godt og kærligt hjem!

Flagspætte-relief – Bodil Tvedegaard, Skørping

BLACKBIRD, BLACKBIRD

Hos Annemarie Franck har solsorten sat sig foderbrættet. Solsorten er kendt for sin melodiske, bløde sang, og faktisk er den i stand til at efterligne både andre fugles sang såvel som menneskeskabte lyde. Det kommer som ingen overraskelse, at vi beundrer den for sin skønhed – blackbird fly, blackbird fly.

Solsort – Annemarie Franck, Gentofte

SNESPURV OG VIPSTJERT

Snespurven er herhjemme en vintergæst, hvorimod Vipstjerten derimod kan ses fra marts til oktober. Man kan kende Vipstjerten på sin lange hale – dens “stjert”.

Dorthe Møller har netop inviteret dette vidunderlige fuglepar ind i sit hjem.

Snespurv og Vipstjert – Dorthe Møller Jensen, Hellum

DEN PERFEKTE GAVE

Hos Gudrun Tirsek fra Ørting har en flok glasfugle fundet et dejligt hjem.

Hvis du mangler den helt perfekte gave til den, du holder af, viser en fugl al den kærlighed, du kunne tænke dig. Kulørte farver, minder af sol og sommer, og den smukke lyd af frihed, når tonerne triller ind til vores hjerter – der findes intet bedre.

Glasfugle – Gudrun Tirsek, Ørting

FUGLEFLOKKEN

er fløjet til Spanien, hvor de har bosat sig hos Dorthe Jorg fra Solkysten. Her i  Danmark er der ofte for koldt for mange fulgearter, og derfor kommer de som trækgæster til landet. Dog er der mange fugle, der er her året rundt. Du kan se hvilke i vores udvalg af glasfugle – bliv inspireret, der er både eksotiske toner og de mere kulderesistente af slagsen!

 

Glasfugle – Dorthe Jorg, Solkysten Spanien