Glas & Glimt INSPIRATION

INSPIRATION

GAVEINSPIRATION

Er der én i dit liv, som du gerne vil takke, lykønske eller vise lidt kærlighed til? Måske passer den smukke citronsommerfugl til pigen i dit liv? Eller måske viser den robuste silkehale alt det, du vil sige til din far i anledningen af fars dag?

En fugl viser al den kærlighed, du kunne tænke dig. Så hvad du ikke kan sige med ord, kan du vise med kærlighed – find den helt rigtige gave her.

SOM LYKØNSKNING

VIL DU SIGE TILLYKKE?

Mangler du gaven til fødselaren, studenten, de nybagte forældre eller det nygiftede par?

FIND DEN PERFEKTE GAVE HER

SOM TAK

VIL DU SIGE TAK?

Tak er et stort ord og kan siges på mange forskellige måder. Nogle gange siger en fugl mere end tusind ord.

FIND DEN PERFEKTE GAVE HER

SOM MINDE

ER DET ET MINDE?

Tiden går ofte stærkt, og derfor må vi indfange alle livets smukke øjeblikke – markér en tid, der er vigtig, med en af vores unikke glasfigurer.

FIND DIT MINDE HER

VIL DU HAVE DET STORE OVERBLIK?

Se vores katalog med udvalgte produkter

En sommerfugl viser al den taknemmelighed, du vil udtrykke, og en høne markerer et særlig og dyrebart minde,. En fisk udtrykker al den held og lykke, du ønsker personen i dit liv, og en fugl viser al den kærlighed, du kunne tænke dig.

KREATIVE IDÉER

Foråret og sommeren bringer nye tider med sig – solen skinner, fuglene synger og overalt hvor øjet rækker, ser man blomster i klare farver. Der er meget at glædes over, og du kan vise det med smukke kreationer.

Find symaskinen, kagerullen og havehandskerne frem, og kréer noget helt specielt.

FUGLEDEKORATION

Bring foråret ind i dit hjem – lav en smuk dekoration med dine Glas & Glimt fugle. 

FUGLEREDEKAGE

Giv din kage et pift af fuglefløjt med denne kreative idé, der er perfekt til at byde de varme tider velkommen.

FUGLEKAGE

Find kagerullen og dine Glas & Glimt fugle frem, og lav en helt unik fuglekage.

DEKORATION OG PYNT

Der er intet så smukt som lysets leg med farvet glas – dekorér dit hjem med glasfigurer, der fanger opmærksomhed og skaber en indbydende og unik atmosfære.

Hvis du mangler idéer til, hvordan du kan pynte op med din Glas & Glimt figur, så fortvivl ikke. De kan bruges på alle måder – ude såvel som inde, hjemme eller på kontoret, sommer eller vinter, i flok eller enkeltvis. Find din kreative side frem, og lad dig inspirere af vores kunders billeder.

BLIV INSPIRERET AF VORES KUNDERS BILLEDER

DEL DINE GLAS & GLIMT IDÉER OG BILLEDER

Har du en idé til en kreativ dekoration, en spændende oppyntning eller et billede af netop din måde at bruge Glas & Glimt figurer på? Vi er glade for alt, hvad vores kunder sender os, så del din idé med os!

FØLG MED I NYHEDER FRA GLAS & GLIMT